Regisseur heeft goed nieuws over Ghost of Tsushima-film

News
woensdag, 01 november 2023 om 10:00
ghost of tsushimaf1624544069
Sony is de laatste jaren druk bezig met series en films gebaseerd op bekende games. We hebben al films van Uncharted en Gran Turismo mogen zien en natuurlijk ook HBO’s versie van The Last of Us. Er is ook een Ghost of Tsushima film in ontwikkeling en de regisseur heeft daar nu een veelbelovende update over.
Films en series gebaseerd op games hebben niet een heel geweldige reputatie, maar in de afgelopen jaren is er toch een aantal uitgekomen dat best acceptabel of zelfs heel goed was. Mogelijk heeft Sony weer goud in handen met Ghost of Tsushima. John Wick-regisseur Chad Stahelski is momenteel bezig met een verfilming van deze game.
In een interview met Screen Rant heeft Stahelski nu een veelbelovende update over de film. Het script is namelijk klaar en hoewel de ontwikkeling van films volgens Stahelski altijd lastig is, heeft het team van Ghost of Tsushima bijna alles op een rijtje om te beginnen. Mogelijk kunnen er dus snel meters gemaakt worden.

Hollywood-staking gooit nog roet in het eten

Er is nog wel een groot obstakel voor de film. Nog niet alle stakingen in Hollywood zijn namelijk voorbij. Schrijvers zijn weer aan het werk, wat dus goed nieuws is voor het script, maar acteurs staken nog. De studio’s zijn wel weer in gesprek met de vakbond, dus wellicht kunnen producties binnenkort weer van start gaan.
Er staat momenteel nog geen releasedatum voor Ghost of Tsushima. Maar afhankelijk van hoeveel werk er nu gedaan kan worden, kan de productie mogelijk heel snel van start wanneer de acteurs weer aan het werk zijn. het lijkt niet onmogelijk dat er over een jaar of twee een film is.

Populair Nieuws