Red Notice krijgt vervolg als fans erom vragen

News
dinsdag, 04 januari 2022 om 11:30
red notice fotof1637319123
De Netflix-film Red Notice is een groot succes op de streamingsdienst. Er zou een tweede deel aan kunnen komen, als dit idee wordt gesteund door genoeg fans.
In een interview met Collider vertelt Hiram Garcia, de producent van Red Notice, dat er een vervolg van op de film zou kunnen komen. Ten minste, als dit voldoende steun krijgt van de fans. Het einde van de film is volgens Garcia een geweldige start van een franchise, maar daar moet het publiek het dus wel mee eens zijn.
Red Notice is de meest bekeken film van Netflix, dus de kans op een vervolg zit er dik in. Daarnaast hebben regisseur Rawson Marshall Thurber en Dwayne Johnson al hun interesse getoond in het idee van een tweede film. Eerder vertelde Thurner namelijk al dat hij een tweede en derde deel tegelijkertijd wil opnemen. Red Notice had een budget van 200 miljoen dollar en is daarmee de duurste productie van een Netflix-film ooit.

Wat is Red Notice?

In Red Notice moet een agent op zoek naar de grootste kunstdief ter wereld. Tijdens zijn zoektocht naar de vrouwelijke dief, komt hij in contact met een grote oplichter, die hem helpt de kunstdief te vinden. De film zou origineel bij Universal Pictures in de maak gaan, maar dat ging niet door. Gelukkig heeft Netflix de film wel weten op te pakken.

Populair Nieuws