Red Dead Redemption 2 rijdt binnenkort Game Pass binnen!

News
donderdag, 23 april 2020 om 16:00
xgn google image
Game Pass wordt regelmatig uitgebreid met grote en kleine games. Dit keer staat er een klapper van jewelste te trappelen om toegevoegd te worden. Vanaf 7 mei kan je Red Dead Redemption 2 gratis spelen via Game Pass.
Het epische Red Dead Redemption 2 van Rockstar Studios speelt zich af in de nadagen van het Wilde Westen. Arthur Morgan en de Van der Linde-bende zijn op de vlucht voor federale agenten en premiejagers. Dat weerhoudt ze niet van het plegen van treinovervallen, diefstallen of zelfs moorden. Arthur moet kiezen tussen zijn eigen moraal of de bende waar hij in opgenomen is. Red Dead Redemption 2 bevat niet alleen een singleplayer verhaalmodus, maar ook een online multiplayer deel waar je zelf je eigen pad kan uitstippelen. Je kan misdaden plegen of juist premiejager worden. Of je kiest voor het rustige leven van een Trader of verzamelaar.
Red Dead Redemption 2 kwam in oktober 2018 uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Het is een van de toppers van de huidige generatie consoles en daarmee een prachtige toevoeging aan Game Pass. De game zal daar vanaf 7 mei op beschikbaar zijn voor de Xbox One. Helaas vervangt deze game wel een andere Rockstar game: Grand Theft Auto V zal op dezelfde datum de dienst gaan verlaten.
Een andere grote titel die vanaf vandaag op Game Pass beschikbaar is, is Yakuza Kiwami. Yakuza is een remake van de eerste game uit de populaire japanse serie die eerder alleen op PlayStation verscheen. Andere titels die onlangs beschikbaar gekomen zijn of gaan komen zijn Gato Roboto, The Long Dark, Deliver us the Moon, Level Head en HyperDot.
red dead redemption 2 preview 139035