Red Dead Online zet Takeover Series in de spotlight

News
woensdag, 19 januari 2022 om 12:30
red dead online shotgunf1642585624
Om het begin van het nieuwe jaar te vieren geeft Rockstar deze maand verschillende bonussen weg in Red Dead Online. Iedere week zijn er weer nieuwe bonussen te verdienen, waaronder dus ook deze week.
Deze week zijn er weer een aantal nieuwe bonussen die je kan verdienen wanneer je bepaalde missies of andere opdrachten uitvoert in Red Dead Online. Daarnaast kan je deze week ook korting verdienen op een wapen uit de game. En staat er weer een bepaalde groep gamemodi centraal.

Welke bonus is er deze week in Red Dead Online?

Deze week staat de Hardcore-variant van de Takeover Series centraal. In de competitieve modus kan je nu twee keer zoveel dollars en XP verdienen. Daarnaast kan je als je de Blood Money Opportunity speelt 25 capitale krijgen, maar om dit te verdienen moet je wel in een Persistent Posse zitten met je vrienden. Met een willekeurige Posse krijg je de bonus niet.
Een andere actie is dat je 100 Split-Point Rifle kogels ontvangt wanneer je een Legendary Animal opjaagt. Het maakt hierbij niet uit welke Legendary Animal het is, dus daar heb je wat vrijheid in. Ook kan je 30 procent korting krijgen op een Repeater, maar dan moet je eerst deelnemen aan rondes uit de Nominated Series.
Mocht je dus een of meerdere van deze bonussen willen behalen, dan is dat mogelijk tot en met 24 januari. Daarna gaat de laatste week in, waarin er verschillende bonussen worden weggegeven om het nieuwe jaar te vieren.