Red Dead Online update brengt weer mooie bonussen

News
woensdag, 16 februari 2022 om 18:30
red dead online trader wagonf1581512117
Cowboys houd je paard gereed, want er staan weer een aantal leuke dingen voor je klaar. Het is namelijk woensdag en dat betekent dat Rockstar weer een aantal nieuwe bonussen heeft voor spelers in Red Dead Online.
We zitten alweer in de derde week van februari en zoals je misschien al weet is het Trader maand bij Red Dead Online. Na de bonussen van vorige week heeft Rockstar ook deze week weer een aantal leuke dingen voor je klaar staan.
Traders van Red Dead Online zijn deze maand zo veel mogelijk aan het grinden want er staan weer een aantal leuke bonussen klaar. Heb je bijvoorbeeld een Large Camp? Dan is dit het perfecte moment om een Camp Tent aan te schaffen, je krijgt er deze week maar liefst 50 procent korting op. Daarnaast kan je al je Trader Materials aanvullen en 2000 extra XP verdienen als je een Trader Sell Mission succesvol ten einde brengt.
Liefhebbers van PvP kunnen de komende dagen genieten van een nieuwe Featured Series. Deze week staat namelijk Sport of Kings en de Last Stand Series in het zonnetje.

Een maand vol bonussen in Red Dead Online

Er zijn ook nog een aantal bonussen waar je de hele maand van kunt genieten. Zo kan je onder meer 50 procent bonus krijgen voor alle dierenhuiden die je inlevert. Alle Trader Sales die je voltooit deze maand geven ook nog steeds een dubbele hoeveelheid dollars.
Nog een reden om deze maand even het spel op te starten, er wacht een reward voor alle Traders en Naturalists. Traders kunnen eenmalig tien Potent Predator Bait verwachten en de Naturalists krijgen tien Blending Tonics cadeau.