Red Dead Online biedt extra veel beloningen voor Infamous Bounties deze week

News
woensdag, 23 maart 2022 om 11:30
red dead online bounty hunter weekf1610529250
In maart kunnen Bounty Hunters in Red Dead Online genieten van een heel scala aan voordelen. Daar komt deze week nog een extra beloning bij, mits je genoeg Infamous Bounties binnenhaalt.
Het Wilde Westen is rijk aan allerlei soorten criminelen, zoals al duidelijk is geworden aan alle normale en Legendary Bounties in Red Dead Online. Rockstar heeft later een nieuw soort uitdaging aan de online versie van Red Dead Redemption 2 toegevoegd, door Bounty Hunters te laten jagen op Infamous Bounties.
Rockstar moedigt spelers aan om die criminelen op te pakken deze week, want de komende dagen krijg je een speciale versie van de Hopeman Vest als je vijf Infamous Bounties succesvol ten einde brengt. Dat is bovenop de bonus van drie keer zoveel dollars en ervaringspunten die je krijgt voor Infamous Bounties in maart.
Heb je nog geen licentie om jezelf een premiejager te mogen noemen, dan kan je tot het einde van de maand de Bounty Hunter License aanschaffen met vijf goudstaven korting.

Geld verdienen met PvP

Natuurlijk staan niet alleen Bounty Hunters in de spotlight deze week. Liefhebbers van PvP-gevechten kunnen namelijk ook weer genieten van een speciale modus om extra veel beloningen mee te verdienen. De Hardcore-versie van Team Shootout Series wordt deze keer in het zonnetje gezet, de Red Dead Online-versie van Team Deathmatch.
Voor het spelen van deze modus krijg je maar liefst drie keer zoveel dollars en XP. Lukt het je om een potje te winnen, dan krijg je ook nog eens 50 procent korting op geselecteerde vesten in de Wheeler, Rawson en Co. catalogus.