Reageer en Win: Life Is Strange 2 voor de Xbox One

News
maandag, 27 januari 2020 om 13:36
life is strange 2 1f1577084774
We zijn weer terug met een nieuwe Reageer en Win. Deze week geven we niks minder weg dan Life Is Strange 2 voor de Xbox One. Lees gauw verder om te kijken wat je moet doen om dit te kunnen winnen!

Winnaar afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op FIFA 20 voor de Xbox One + Elder Scrolls Online Pet Codes.
Daarvoor moesten jullie reageren op minimaal 3 artikelen.
Deze week zijn er maar liefst 4 winnaars. Degene die er met de prijzen vandoor gaan zijn Sayoki (FIFA 20), Mrgollem, JustB en Andromeda!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan krijg je je prijs opgestuurd.

Reageer en Win – Life Is Strange 2 voor Xbox One

Deze week is het tijd voor een nieuwe prijs. In samenwerking met Square Enix geven we Life Is Strange 2 weg voor de Xbox One. Tevens doen we een nieuwe prijs in de doos voor de kwartaalprijs, namelijk Tennis World Tour voor de Switch.
Om kans te maken op Life Is Strange 2 dien je komende week op minimaal 3 artikelen te reageren op de website. Doen dus! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je gewoon 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties! Bedankt weer en tot volgende week!
life is strange 2 episode 5f1576223255

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).