Marvel stopt met productie van twee geplande TV-series

News
maandag, 27 januari 2020 om 10:55
hit monkeyf1580116256
Marvel neemt weer de touwtjes in eigen handen. Zoals jullie al misschien weten zijn er veel series waar de stekker uit wordt getrokken. Denk hierbij aan bestaande series zoals Runaway en Cloak and Dagger. Maar ook nieuwe series zoals Ghostrider en twee andere projecten die in de planning stonden, gaan niet door.
Onze grote vriend Marvel was druk bezig met vier animatieseries voor Hulu. Nu zijn de vier series geschaald naar een kleine twee. De series die zijn gecanceld zijn Howard the Duck en Tigra & Dazzler. De andere twee series genaamd MODOK en Hit Monkey zijn nog steeds in productie en kunnen we dus nog steeds verwachten zo lang Marvel niet ook de andere helft weg haalt met een bekende Thanos Snap.

avengers endgame thanos snapf1580115998

Crossovers

Marvel zou ook nog wat crossovers klaar hebben staan voor wanneer de vier animatieseries uit zouden komen. Maar nu de helft weg is door een paarse gigant weten wij niet of dit nog gaat gebeuren. De kans is dus klein dat we de crossovers van The Offenders en de nieuwe animatie series zullen zien. De kans is erg klein zegt THR. Volgens de bronnen van THR is het besluit genomen door Marvel.
Dat Marvel series schrapt en cancelt is vrij interessant. Dit betekent dat Marvel een enorm budget vrij krijgt om mee te werken. Zou Marvel binnenkort weer beginnen aan een nieuw groot project dat te vergelijken is met Avengers? Phase 4 is technisch gezien uitgekomen toen Spider-Man: Far from home uitkwam. Dit betekent dat er een reeks nieuwe films op ons te wachten staan en met een beetje speculatie en fantasie kunnen we ervan uitgaan dat het budget naar de films gaan.