Reageer en Win: gratis tickets voor de film 65 met Adam Driver!

News
vrijdag, 17 maart 2023 om 17:00
65 adam driverf1679047420
Het is vrijdag en dat betekent maar één ding. Het is tijd voor een nieuwe Reageer & Win. Dit keer maak je kans op gratis tickets voor de film 65 samen met een notitieboekje. Uiteraard hebben we ook de winnaars van de Scream VI prijsvraag van vorige week.

Winnaars afgelopen week

Vorige week hadden we een Scream VI prijsvraag. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van de Scream VI tickets zijn geworden... Kloevert, Micboom en maikelf!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer & Win: 65

Deze week maak je kans op gratis tickets voor de film 65 samen met een notitieboekje. Pathe omschrijft deze film als volgt:

“Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevenden, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens. 65 is een scifi-thriller van de schrijvers van A Quiet Place en producent Sam Raimi. De film kent hoofdrollen voor Adam Driver, Ariana Greenblatt en Chloe Coleman en werd geschreven en geregisseerd door Scott Beck & Bryan Woods. De producenten zijn Sam Raimi, Deborah Liebling en Zainab Azizi, evenals Scott Beck en Bryan Woods.“

De film duurt 93 minuten en jij maakt kans om hier naartoe te gaan. We geven de prijs drie keer weg en steeds voor 2 personen. Dit doen we in samenwerking met Triple P Entertainment.

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken dien je de komende week op drie artikelen op XGN een leuke comment achter te laten en ook op dit artikel! Uiteraard mag je ook meer reacties plaatsen. Jullie maken een week kans, volgende week vrijdag maken we de winnaars bekend!
65 posterf1679047586

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).