Reageer en Win - Garfield Kart Furious Racing Switch

  Het is weer bijna weekend en dat betekent dat het tijd is voor weer een nieuwe Reageer en Win! Deze week maken jullie kans op Garfield Kart: Furious Racing voor de Nintendo Switch. Uiteraard maken we ook weer de winnaars van vorige week bekend.

  Winnaar afgelopen week

  Vorige week maakten jullie kans op de Collector's Edition van Asterix & Obelix XXL3 voor de PlayStation 4. Daarvoor hoefde je alleen te reageren op drie artikelen (of meer natuurlijk). Een aantal van jullei hebben dat ook gedaan natuurlijk, maar uiteindelijk kan er maar één iemand winnen.

  De winnaar van de Collector's Edition van Asterix & Obelix XXL3 voor de PlayStation 4 is: maikelf!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan krijg je de prijs toegestuurd!

  Reageer en Win – Garfield Kart Furious Racing

  Deze week is het tijd voor een nieuwe prijs. In samenwerking met Vertigo6 geven we namelijk Garfield Kart: Furious Racing weg voor de Nintendo Switch! De game is met twee personen gelijktijdig te spele dus kun je mooi tegen elkaar racen. Om kans te maken op deze extra grote prijs dien je komende week op minimaal 3 artikelen te reageren op de website. Doen dus!

  Natuurlijk vullen we ook de kwartaalprijs aan met een nieuwe prijs. Dit keer is dat de Batman Mirror Coin! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je gewoon 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties! Bedankt weer en tot volgende week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Garfield Kart: Furious Racing

  Verkijgbaar vanaf 7 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.