Reageer en Win: Asterix & Obelix XXL3 Collector's Edition voor de PS4!

  Het is weer bijna weekend en dat betekent dat het tijd is voor weer een nieuwe Reageer en Win! Deze week maken jullie kans op de Collector's Edition van Asterix & Obelix XXL3 voor de PlayStation 4. Uiteraard maken we ook weer de winnaars van vorige week bekend.

  Winnaar afgelopen week

  Vorige week maakten jullie kans op t-shirts van Modern Warfare en zonnebrillen van Crash Bandicoot. Daarvoor moesten jullie reageren op minimaal 3 artikelen. Degenen die er met de prijzen vandoor gaan zijn:

  De winnaars van de Crash zonnebrillen zijn DavincstyleGames en Spiral!

  De winnaar van de Call of Duty: Modern Warfare t-shirt zijn JohannesMulder en darroox!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan krijg je de prijs toegestuurd!

  Reageer en Win – Asterix & Obelix XXL3 Collector's Edition

  Deze week is het tijd voor een nieuwe prijs. In samenwerking met Vertigo 6 geven we namelijk de Collector's Edition van Asterix & Obelix XXL3 voor de PlayStation 4 weg!

  Om kans te maken op deze extra grote prijs dien je komende week op minimaal 3 artikelen te reageren op de website. Doen dus! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je gewoon 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties! Bedankt weer en tot volgende week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir

  Verkijgbaar vanaf 21 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.