Reageer en Win – FIFA 20 + Elder Scrolls Online Pet Codes

  We zijn weer terug met een nieuwe Reageer en Win. Deze week geven we niks minder weg dan 4 pet code bundels voor The Elder Scrolls Online en de Xbox One versie van FIFA 20. De pet codes die je kan verzilveren zijn voor de schattige Torchbug en de Guar. Lees gauw verder om te kijken wat je moet doen om dit te kunnen winnen!

  Winnaar afgelopen week

  Vorige week maakten jullie kans op vrijkaartjes voor bioscoopfilm Back Boys For Life met een hoodie + sporttas! Daarvoor moesten jullie reageren op minimaal 3 artikelen.

  Deze week zijn er ook maar liefst 3 winnaars. Degene die er met de prijzen vandoor gaan zijn Loebix, Magicmichel en Anneliese De Waal.

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan krijg je de game toegestuurd!

  Reageer en Win – Fifa 20 + Elder Scrolls Online Pet Codes

  Deze week is het tijd voor een nieuwe prijs. In samenwerking met Bethesda geven we 4 pet code bundels weg van de Guar en Torchbug in The Elder Scrolls Online die vier mensen kunnen winnen. Daarnaast kun je ook nog FIFA 20 van EA winnen voor de Xbox One. Tevens doen we een nieuwe prijs in de doos voor de kwartaalprijs, namelijk 2 extra pet codes voor de Guar en Torchbug.

  Om kans te maken op de codes en FIFA 20 dien je komende week op minimaal 3 artikelen te reageren op de website. Doen dus! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je gewoon 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties! Bedankt weer en tot volgende week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.