Reageer en Win: DVD-box Prisoners of War seizoen 1 + 2

News
vrijdag, 21 februari 2020 om 15:17
image from iosf1582292318
Het is weer tijd voor de wekelijkse giveaway! Deze week kunnen jullie kans maken om de gehele dramaserie Prisoners of War op DVD te winnen. Ook zullen we de winnaars van afgelopen week bekend maken.

Winnaar afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken om de game Garfield Kart: Furious Racing Switch te winnen. Om dit spel voor de Nintendo Switch te winnen moesten jullie deze week op minimaal 3 artikelen reageren. Vandaag hebben we een gelukkige winnaar uitgekozen.
En de winnaar van de Garfield Kart Furious Racing Switch is geworden: monique-weber!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan krijg je de prijs toegestuurd!

Reageer en Win – Prisoners of War seizoen 1 + 2

Deze week kun je een hele serie op dvd winnen. Hiervan mogen wij twee exemplaren weggeven! Prisoners of War is een Israëlische dramaserie over twee ex-militairen die worstelen om hun leven weer op te pakken na 17 jaar krijgsgevangenen te zijn geweest. De andere populaire serie Homeland is overigens gebaseerd op Prisoners of War. De dvd box bevat 2 seizoenen verdeeld over 7 dvd’s. Seizoen 1 telt 10 afleveringen en seizoen 2 telt er 14. Alle afleveringen duren rond de 45 minuten.
Dit is niet het enige wat je kunt winnen! Uiteraard geven wij deze week ook iets weg voor de kwartaalprijs weg. Deze week kun je de Pokémon Sword & Shield Trading Card Game collectie winnen! Om kans te maken op de kwartaalprijs dien je 3 maanden lang met regelmaat te reageren. We houden van reacties! De actie wordt ook op Instagram gehouden. Veel succes en tot volgende week!
pokemonf1599123913

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws