Reageer en Win: After the Fall en Ambulance bioscoopkaartjes en goodies

News
vrijdag, 25 maart 2022 om 17:00
after the fall logof1647879994
De dagen beginnen alweer aardig te lengen, maar als je ogen nog niet aan al dat licht gewend zijn kun je helemaal van de zon afsluiten. Deze week geven we in de Reageer en Win namelijk de VR-game After the Fall en kaartjes voor de film Ambulance weg.

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op kaartjes en goodies van de films Uncharted en The 355. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaars van een Uncharted pakket zijn geworden… Crassuss, svenysven, en Bittertje!
De winnaars van een The 355 pakket zijn… ivod, hernieuw en PinkCat!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - After the Fall en Ambulance

We hebben de laatste tijd weer een fel zonnetje in de ogen, wat af en toe eigenlijk best onaangenaam kan zijn. Je zou natuurlijk een zonnebril op kunnen zetten, maar een VR-bril of een donkere bioscoopzaal werken ook. Deze week geven we de PS4-game After the Fall en kaartjes voor Ambulance weg.
Voor After the Fall hebben we 2x een pakket met de game en verschillende goodies, namelijk een hoodie, muts en een Juggernaut figuurtje. Voor Ambulance hebben we 3x twee bioscoopkaartjes, samen met een hoodie en een cap.
Om kans te maken op deze mooie prijzen moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen. Vergeet ook niet aan te geven op welk pakket je kans wil maken!
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!