Raven Software zoekt oplossing voor Call of Duty Warzone bug

News
vrijdag, 05 november 2021 om 8:30
1622623447 warzonef1633682187
Raven Software werkt aan een oplossing voor een vervelende nieuwe Call of Duty Warzone bug. De bug zorgt ervoor dat Buy Stations niet op de map verschijnen. Spelers delen beelden van het probleem op Reddit.
Spelers van Call of Duty Warzone melden dat ze last hebben van een vervelende bug, waardoor er geen Buy Stations meer te vinden zijn op de map, spelers moeten dus geluk hebben om er toevallig één tegen te komen. De bug zou een gevolg zijn van een nieuwe update.

Buy Stations erg belangrijk voor de game

Buy Stations zijn een belangrijk onderdeel van de game. Het is de plek waar je dode teamleden terug kan halen, maar je kan er ook andere dingen kopen zoals wapens en andere equipment. Het niet makkelijk kunnen vinden van de Stations heeft dus een grote impact op de gameplay.
Het goede nieuws is dat Raven Software wel heeft gereageerd op de nieuwe Warzone bug. Er wordt ook gewerkt aan een oplossing. Hopelijk komt deze oplossing er dus snel aan en kunnen spelers weer gewoon de Buy Stations via de map vinden.
Niet alle bugs in Warzone zijn even negatief. Zo was er onlangs een bug die een Final Kill Cam toevoegde aan de game. Veel spelers vinden dat de Final Kill Cam een echte feature van de game moet worden.

Populair Nieuws