Ralph Macchio wil met Cobra Kai op Netflix het verhaal afmaken

  Ralph Macchio wil graag dat Cobra Kai de losse eindjes van het The Karate Kid verhaal oplost. Hij gaf aan dat dit in seizoen 1 en 2 van de Netflix serie moest gebeuren, maar ook in seizoen 3 de onafgemaakte verhaallijnen rondom Daniel en Johnny verder afgemaakt worden. Macchio meldde dit in een interview met CBR.

  Netflix

  De Johnny Lawrence acteur vertelde dat hij de makers (Josh Heald, Hayden Schlossberg en Jon Hurwitz) gevraagd heeft om elementen uit The Karate Kid Part II en Part III opnieuw te bekijken. Volgens hem hebben de films namelijk veel te veel losse eindjes als het aankomt op het verhaal. Vooral het verhaal rondom Daniel LaRusso en Kumiko is volgens Macchio blijven liggen en nooit afgemaakt.

  Ik had altijd het gevoel dat, als ik terug zou keren, ik wilde weten hoe het verder ging met Daniel en Kumiko. Voor mijn gevoel hadden ze dat verhaal zo'n beetje laten vallen. The Karate Kid III was echt iets anders. Dus het was altijd wat apart voor mij dat Miyagi niet terugkeerde naar Yukie en waarom Daniel en Kumiko geen kans hadden gekregen. Ik zou dus dertig jaar later die losse draadjes op willen lossen.

  Ralph Macchio

  Cobra Kai seizoen 3 pakt de draad met Kumiko op

  Cobra Kai pakte de draad voor Johnny Lawrence en Daniel LaRusso al vanaf seizoen 1 op, om aan het einde van het seizoen door te pakken met de terugkeer van oud-Cobra Kai sensei John Kreese. In het derde seizoen keert Kumiko terug in het leven van Daniel. Haar terugkomst zal een vervolg breien aan de relatie tussen Daniel en zijn voormalige liefde en weer een nieuwe wending aan de serie geven.

  In totaal krijgt de serie zes seizoenen, dus we zijn nog niet op de helft. Vanaf 1 januari 2021 is Cobra Kai seizoen 3 in volle glorie te zien op Netflix.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.