Rainbow Six Siege Season 6 voegt transgender karakter toe

News
dinsdag, 17 augustus 2021 om 13:00
rainbowsixsiege bgf1576616162
In Rainbow Six Siege is het tijd voor een nieuw seizoen met content. Year 6, seizoen 3, genaamd Crystal Guard voegt onder andere een nieuw karakter toe. In een interview met Gamespot heeft Ubisoft laten weten dat dit het eerste transgender karakter ooit in Rainbow Six Siege is.

Rainbow Six Siege transgender karakter komt met nieuw seizoen

In jaar zes, seizoen drie van Rainbow Six Siege zijn er al twee karakters toegevoegd aan de titel. Dit in de vorm van Flores en Thunderbird. Hier wordt Osa aan toegevoegd, een transgender karakter met tactische robotschilden. De gender van Osa werd eerder bevestigd tijdens een preview evenement voor het nieuwe seizoen. Gamespot heeft contact gelegd met Ubisoft en zij heeft bevestigd dat Osa daadwerkelijk transgender is.

Rainbow Six Siege Crystal Guard voegt meer content toe

Rainbow Six Siege, Season 6, Crystal Guard voegt niet alleen dit geweldige karakter toe, maar er is natuurlijk ook ruimte voor nieuwe omgevingen. Dit in de vorm van Bank, Club en Coastline. Crystal Guard is vanaf 17 augustus te spelen op alle consoles.
Wat vind jij van Rainbow Six Siege? En wat vinden jullie van de toevoeging van een transgender karakter? Laat het ons weten in de comments.

Populair Nieuws