Rainbow Six Extraction geeft je vrienden twee weken gratis toegang

News
vrijdag, 12 november 2021 om 15:30
rainbow six extractionf1623522620
Ubisoft heeft een Buddy Pass aangekondigd voor haar nieuwe Rainbow Six game. Met deze pass hebben je vrienden twee weken gratis toegang tot Rainbow Six Extraction.
Ubisoft heeft officieel bekendgemaakt dat Rainbow Six Extraction op 20 januari 2022 uitkomt. De game wordt gelanceerd met een cross-play Buddy Pass-systeem. Elke verkochte standaardeditie van Rainbow Six Extraction zal twee Buddy Pass-tokens bevatten, waarmee je je vrienden kan uitnodigen om twee weken lang samen de game gratis te spelen.
Omdat het een cross-play pass is maakt het ook niet uit op welk platform je vrienden spelen, ze kunnen de Buddy Pass gewoon gebruiken op hun paltform naar keuze en samen spelen. Elke vooruitgang die je buddy in twee weken tijd heeft gemaakt, wordt overgedragen als hij of zij de volledige game koopt.
Wanneer je de proefversie hebt door middel van een Buddy Pass heb je toegang tot de volledige game, met uitzondering van Assignments, de Maelstrom Protocol-modus en de in-game store.

Gratis goodies voor Rainbow Six Siege spelers

In Rainbow Six Extraction stappen spelers weer in de schoenen van de operators die we kunnen uit Rainbow Six Siege. In tegenstelling tot de competitieve PvP-shooter, is Extraction juist een co-op game waarbij spelers goed moeten samenwerken om een buitenaardse invasie te stoppen.
Spelers die ook Rainbow Six Siege hebben kunnen bovendien gratis goodies verwachten van Ubisoft.

Populair Nieuws