Rabobank storing zorgt voor problemen met de app

News
woensdag, 12 januari 2022 om 10:55
storingf1623744697
Vandaag is een problematische dag voor de Nederlandse banken. Niet alleen de ING heeft namelijk problemen met mobiel bankieren, ook de Rabobank heeft nu last van een storing.
De Nederlandse banken lijken elkaar soms wel na te apen. Nadat eerder namelijk bleek dat de ING bank problemen heeft met mobiel bankieren door een storing, geven gebruikers nu ook aan dat de Rabobank problemen heeft. Dat blijkt uit gegevens van Allestoringen.nl.
Klanten van de bank melden dat ze niet kunnen inloggen via de Rabo Bankieren app. Daardoor wordt het onmogelijk gemaakt om overboekingen te maken en andere functies te gebruiken in de app. Andere gebruikers zeggen dat het niet mogelijk is om overboekingen te maken via internetbankieren.

Wanneer is de Rabobank storing opgelost?

Volgens de website van de Rabobank zelf horen alle diensten momenteel gewoon online te zijn en geen problemen te hebben. Via Twitter wordt er alleen ook al door klanten aangegeven dat ze problemen hebben met de app. Het is dus goed mogelijk dat het probleem nu wordt onderzocht door de technische dienst van de Rabobank. Het is te hopen dat de storing zo snel mogelijk is opgelost.

Populair Nieuws

Laatste Reacties