ING storing maakt mobiel bankieren onmogelijk

News
woensdag, 12 januari 2022 om 10:17
Als je vandaag je bankzaken wil regelen bij de ING, dan zal je helaas even geduld moeten hebben. Door een storing zijn er namelijk veel problemen met mobiel bankieren.
Lange tijd ging het er vrij rustig aan toe als het aankomt op storingen, maar in het nieuwe jaar duiken ze nu weer op. Volgens Allestoringen.nl is het namelijk een storing gaande bij de ING. Dat blijkt uit veel meldingen die klanten van de bank maken.
De klachten die binnenkomen gaan voornamelijk over mobiel bankieren, via de app van de ING bank. Volgens klanten is het momenteel namelijk niet mogelijk om in te loggen bij de app, waardoor het onmogelijk wordt gemaakt om onderweg transacties te maken en je saldo te checken. Andere klanten melden weer dat ze wel kunnen inloggen bij de ING, maar geen overboekingen kunnen maken.

Nog geen storing bekend bij de ING

Op het overzicht van actuele storingen bij ING wordt momenteel nog geen melding gemaakt van technische problemen met mobiel bankieren. Het kan alleen zijn dat de storing nog niet bij de ING bekend is en het overzicht daardoor nog niet is bijgewerkt.
Het is te hopen dat de storing zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat iedereen weer zonder problemen zijn of haar bankzaken kan regelen.

Populair Nieuws