Update - Rabobank storing geeft problemen met de app

News
donderdag, 10 augustus 2023 om 12:00
Rabobank-klanten hebben momenteel weinig succes bij het regelen van hun bankzaken. Een storing zorgt namelijk voor problemen met de app. Gelukkig is Rabobank op de hoogte van het probleem.

Update - Rabobank app gebruiken weer mogelijk

Je zou weer moeten kunnen inloggen op de app van Rabobank. Het aantal meldingen van een storimng is flink gezakt en zit alweer bijna op een normaal niveau. Ook laat de bank nu aan klanten weten dat de storing verholpen is.
Oorspronkelijk bericht:
Er is een storing gaande bij Rabobank. In een klein half uur is er een enorme piek van meer dan 6000 meldingen ontstaan op Allestoringen. Ook op Twitter doen klanten hun beklag: vooral de app lijkt voor problemen te zorgen.
Gelukkig is Rabobank op de hoogte van het probleem, zo is te zien in reacties op klanten. Het probleem wordt onderzocht en de bank hoopt, ongetwijfeld net als de klanten, op een snelle oplossing. Die lijkt er momenteel nog niet te zijn.

Wanneer is de Rabobank storing voorbij?

Helaas is er geen indicatie van hoe lang het gaat duren voor er een oplossing is voor deze storing. Het komt veel voor dat een storing net zo snel weer verholpen is als hij ontstaat. Momenteel lijkt de piek op Allestoringen nog niet te dalen, dus het kan zijn dat deze storing wat langer gaat duren.
Voor updates kan het handig zijn om de Twitter-pagina van de bank in de gaten te houden. Dat is sinds Elon Musk het één en ander heeft veranderd niet meer voor iedereen een optie. Er is ook een speciale pagina over storingen op de website van Rabobank. Die lijkt alleen wat achter te lopen, aangezien de hele storing daar nog neit vermeld staat.