Quantum Error toont nieuwe 4K horror tijdens gamescom 2020 preshow

News
donderdag, 27 augustus 2020 om 19:52
quantum errorf1598550674
Tijdens de preshow voor gamescom 2020 Opening Night Live kregen we een verse portie horror voorgeschoteld in een nieuwe Quantum Error trailer. De trailer was redelijk kort, maar laat ons genoeg zien van de horror die de first person game mag verwachten.
De nieuwe Quantum Error beelden richten zich op meer horror en actie die de game ons gaat voorschotelen. Zo zien we een mysterieuze gedaante in de vorm van een meisje voorbij lopen in een donkere gang, maar is er ook te zien dat er ruimte is voor actie. Onder andere met een bijl en met een automatisch geweer ga je verschillende vijanden te lijf in de game.

Quantum Error belooft horror en mysterie op PS5

Die vijanden komen voorbij in de vorm van een onbekende entiteit die het Monad Quantum Research faciliteit binnen is gedrongen. Het complex staat daardoor in brand en jij gaat als brandweerman op de problemen af. Eenmaal daar raak je ingesloten en moet je zoveel mogelijk levens zien te redden. Maar dingen zijn niet zoals ze lijken.
Quantum Error belooft een heleboel horror en mysterie te gaan bieden als de game uitkomt. Wanneer precies dat is, is nog onbekend. De game komt in ieder geval exclusief naar de PS5.

Populair Nieuws