PSV verlengt contract met talent Ismael Saibari

News
woensdag, 27 september 2023 om 12:30
PSV heeft aangekondigd dat Ismael Saibari zijn contract heeft verlengd en nu tot medio 2028 bij de club zal blijven. De jonge aanvallende middenvelder, die slechts 22 jaar oud is, begon zijn carrière bij Jong PSV en wist zich het afgelopen seizoen te ontwikkelen tot een vaste waarde in het eerste elftal.
Zijn oorspronkelijke contract zou nog twee jaar doorlopen, maar de club was vastbesloten om hem langer aan zich te binden, aldus technisch directeur Earnest Stewart in een persbericht.
Stewart prijst Saibari's veelzijdigheid en noemt hem niet alleen technisch begaafd, maar ook leergierig, stressbestendig en uiterst gedreven. Deze combinatie van eigenschappen maakte hem een speler die PSV absoluut wil behouden. Het feit dat Saibari dit seizoen al een doelpunt en een assist op zijn naam heeft staan in acht optredens, samen met zijn debuut voor het Marokkaanse nationale team in september, getuigt van zijn groeiende potentieel als voetballer.
Saibari zelf reageerde verheugd op zijn contractverlenging en benadrukt hoeveel hij de afgelopen jaren heeft geleerd en is gegroeid. Hij gaf aan uit te kijken naar de komende jaren en belooft zich volledig in te zetten voor de club die hij liefheeft.

Toewijding aan de jeugd

Deze contractverlenging onderstreept de toewijding van PSV aan het ontwikkelen en behouden van jong talent in hun team. Met Saibari's toegenomen rol en zijn potentieel om in de toekomst een sleutelspeler te worden, lijkt PSV op de goede weg te zijn om het succes voort te zetten in het Nederlandse en internationale voetbal. De fans van PSV hebben zeker veel om naar uit te kijken met Saibari als onderdeel van hun team voor de komende jaren.