Top 5 The Game Awards 2020 voorspellingen

  The Game Awards 2020 staan om de hoek en er worden alweer een hoop voorspellingen gemaakt over wat we kunnen verwachten. Zoals ieder jaar zal er ook bij deze editie van The Game Awards een hoop aangekondigd worden. Games, updates en allerlei andere dingen die met gamen te maken hebben. Wij gaan in dit artikel onze top 5 voorspellingen af voor The Game Awards 2020.

  Uncharted film trailer

  Op Twitter werd bekendgemaakt dat Tom Holland een van de hosts zal zijn van The Game Awards 2020. Dit werd bekendgemaakt door Geoff Keighley, de uitvoerend producent van de show. Hij plaatste een foto van Tom Holland in zijn Nathan Drake look, wat natuurlijk veel mensen aan het denken zette. Aangezien Tom Holland Nathan Drake zal gaan spelen in een aankomende Uncharted film, zou het nog wel eens heel erg goed kunnen dat we tijdens de show, die aankomende vrijdag om 00:30 Nederlandse tijd zal beginnen, de eerste trailer van deze film zullen gaan zien. Dit zou natuurlijk geweldig zijn, want deze film heeft alle potentie om een groot succes te worden.

  The Elder Scrolls 6 trailer

  Het zou een grote verrassing zijn, maar helemaal niet onrealistisch. De trailer van The Elder Scrolls 6 zou voor velen veel eerder komen dan verwacht, maar deze voorspelling is om meerdere reden niet eens zo gek. Microsoft kocht een paar maanden terug Bethesda, de makers van The Elder Scrolls games, waardoor ze natuurlijk graag een grote titel wil laten zien. Ook voor de verkoop van de Xbox Series X zou dit ideaal zijn. Hoewel dit wel een grote verrassing zou zijn, mogen we natuurlijk dromen.

  Ratchet & Clank: Rift Apart releasedatum

  Een iets realistischere voorspelling is dat de releasedatum van Ratchet & Clank: Rift Apart bekendgemaakt zal worden. We weten dat het spel in 2021 uit zal gaan komen en gaan er zelfs vanuit dat dat al redelijk snel zal zijn. Dit is omdat Ratchet & Clank: Rift Apart deel zal zijn van de release window van de PlayStation 5. Hierom verwachten en hopen wij dat het spel in maart zal komen, wat natuurlijk wel enigszins optimistisch is. Dit is niet het enige, het zou namelijk ook heel goed kunnen dat we erachter gaan komen wie de vrouwelijke Lombax is die we in de trailer te zien kregen.

  Nieuwe Smash Bros Ultimate Fighter

  Een voorspelling waarvan de kans zeer aanwezig is dat hij uit zal komen is dat er een nieuwe Smash Bros Ultimate Fighter getoond zal gaan worden. Dit zal natuurlijk naar aanleiding zijn van de tweede season pass. Ook is er al een idee van wie dit zou kunnen zijn, namelijk Sora uit Kingdom Hearts. Fans van de game smeken al jaren om de toevoeging van dit ontzettend populaire personage. Nintendo doet, op vorig jaar na, eigenlijk altijd wat met de Game Awards, dus de kans dat deze voorspelling uitkomt is zeker aanwezig.

  Star Wars Jedi: Fallen Order 2 wordt aangekondigd

  Nog een gewaagde voorspelling is de aankondiging van Star Wars Jedi: Fallen Order 2. Het spel, waarvan wij verwachten dat het in 2022 uit zal komen, zou nog wel eens hand in hand kunnen gaan met het nieuwe seizoen van The Mandalorian. Op de planeet Tython legde Grogu contact met andere forcegebruikers en het zou natuurlijk ideaal zijn om Cal Kestis hierdoor in The Mandalorian te betrekken. Dit zou natuurlijk geweldig promotiemateriaal zijn voor de tweede Jedi Fallen order game. Deze voorspelling is gewaagd, maar zeker niet onrealistisch. Daarnaast zou het ook nog eens heel erg gaaf zijn.

  Wat zijn jullie voorspellingen voor The Game Awards 2020? En welke van deze voorspellingen zien jullie het liefst uitkomen? Laat het ons weten!

  Ratchet and Clank: Rift Apart

  Verkijgbaar vanaf 11 june 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.