PS5 Trophies online te zien voor meerdere PS5 games

  Over iets minder dan twee weken kunnen we allemaal aan de slag met de PS5. Of nou ja, iedereen die een pre-order heeft weten te plaatsen. Voordat de console uitkomt zien we op het internet al vaker details ronddwalen van games en hardware. Nu zien we de PS5 Trophy-list van verschillende PS5 games, zoals Demon's Souls, Bugsnax, Godfall en Spider-Man: Miles Morales. Maak je niet druk, we zullen de volledige lijsten in een linkje stoppen, zodat je dit artikel zonder spoilers kunt lezen.

  Verschillende PS5 Trophies online te zien

  Trofee-jagers onder ons kennen we website PowerPyx waarschijnlijk wel. Deze website plaatst alle Trophy-lists van games, zodat jij makkelijker die platina-trofee kunt halen. Op PowerPyx zien we nu ook de lijsten voor verschillende PS5 games. In deze lijsten zien we hier en daar lichte spoilers voor bijvoorbeeld bazen die je bevecht in Demon's Souls of missies in Spider-Man: Miles Morales. Daarom zullen we de volledige lijsten ook niet hier plaatsen. Je mag zelf kiezen of je de lijsten gaat bekijken.

  Verschillende soorten PS5 games trofeeën

  De meeste van de PS5 games die je op deze website kunt vinden steunen niet volledig op een verhaallijn. De grootste spoilers die je daar zult tegenkomen zijn dus namen van eindbazen en missies. Natuurlijk zijn er ook verborgen trofeeën in de games. Hier moet je zelf achterkomen.

  Demon's Souls Remake

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.