'PS5 Slim komt er al aan in 2023'

News
dinsdag, 08 november 2022 om 11:00
pexels kerde severin 5961216f1633603917
De PlayStation 5 is een enorm grote console. Maar mogelijk krijgen we binnenkort een kleinere versie, want naar verluidt komt de PS5 Slim eraan in 2023.
Toen de PlayStation 5 voor het eerst werd onthuld, werd er vooral veel gesproken over het design. Veel mensen waren daar namelijk niet bepaald een fan van. Destijd was alleen nog niet duidelijk hoe groot de console zou zijn, totdat hij naast een PlayStation 4 werd gezet.
Die grootte is een probleem voor veel eigenaren die de next-gen console in hun televisiemeubel willen zetten. Of er staat een enorm apparaat vlak naast je TV. Maar gelukkig is er mogelijk een oplossing in zicht. Volgens The Leak komt de PS5 Slim er namelijk al aan in 2023.
De publicatie heeft van hun bronnen gehoord dat de productie van de PS5 Slim van start gaan in Q2. De echte release zou dan ergens in Q3 van volgend jaar moeten volgen.

Hoe kan er een PS5 Slim worden gemaakt?

De grootte van de huidige PlayStation 5 komt voornamelijk door de hardware van de console. Hoewel er namelijk veel meer kracht gebruikt kan worden voor games, wordt er ook een stuk meer hitte geproduceerd. Daardoor is er meer ruimte nodig voor koeling en airflow. Mogelijk wordt er een kleine die size worden gebruikt voor de chipset, waardoor er een minder hitte wordt gegenereerd.
De PS5 Slim zou daarnaast ook komen met een ander design, zodat de console ook op de zijkant gelegd kan worden zonder stand. Momenteel is dat namelijk niet mogelijk als je geen wankelende PlayStation 5 wil hebben.

Populair Nieuws