PS5 Pulse 3D Headset krijgt Midnight Black versie

News
donderdag, 16 september 2021 om 9:00
sony pulse 3d audio headsetf1631718346
Sony heeft met de PlayStation 5 niet alleen de console een zwart-wit design gegeven, maar ook de accessoires. Voor spelers die de PS5 Pulse 3D Headset in een ander kleurtje willen is er nu goed nieuws, want Sony komt volgende maand met een Midnight Black versie.
Al sinds de aankondiging van de PlayStation 5 en de DualSense controller, roepen fans om andere kleuren voor de next-gen console en bijbehorende accessoires. Eerder dit jaar heeft Sony daar al een beetje aan toegegeven door twee nieuwe kleuren voor de controller te lanceren.
Je kan binnenkort de draadloze Pulse 3D Headset afstellen op één van die nieuwe kleuren. Sony heeft via een blogpost namelijk bekendgemaakt dat de PS5 headset een nieuwe versie krijgt in Midnight Black. Die editie zal volgende maand worden gelanceerd. Een precieze releasedatum voor de nieuwe kleur is er nog niet.

Next-gen audio op PS5

Met de PS5 heeft Sony niet alleen ingezet op next-gen graphics, maar ook een nieuwe ervaring voor je oren. Zo kan je momenteel via een koptelefoon genieten van 3D audio en zal die optie in de toekomst ook mogelijk gemaakt worden voor speakers.
De PS5 Pulse 3D Headset is specifiek gemaakt met die optie in het achterhoofd. Wil je dus optimaal genieten van alle geluiden die je favoriete games te bieden hebben op de PS5, dan is de Pulse de gaming headset die wordt aangeraden door Sony.