Nieuwe Cyberpunk 2077 update brengt natte wegen terug

News
donderdag, 16 september 2021 om 8:30
cyberpunk 2077 04f1578407674
CD Projekt RED heeft een nieuwe Cyberpunk 2077 update uitgebracht die de game weer een stukje stabieler maakt. Toch is het niet de grootste feature die de patch met zich meebrengt. Het systeem dat ervoor zorgt dat de wegen natregenen is namelijk ook teruggekeerd.
De open-world game van CD Projekt RED die in 2020 gebroken uitkwam heeft inmiddels al flink wat patches gehad. Daar komt nu nog een nieuwe bij, want patch 1.31 is uitgebracht. Deze brengt, volgens de blogpost van de uitgever, onder andere het systeem terug dat voor natte wegen zorgt. De watereffecten waren namelijk tijdelijk uit de game gehaald wegens de slechte performance die hierdoor ontstond.
Bij patch 1.3 werden enorm veel verbeteringen gemaakt aan de game (en kwam de eerste gratis DLC uit), maar ook moesten daarvoor sommige features tijdelijk uit de game. De watereffecten moesten onder andere het veld ruimen, maar die zijn nu dus alweer terug. De nieuwe patch is namelijk per direct te downloaden.
Uiteraard zijn er ook nog andere verbeteringen te vinden dankzij de nieuwe patch. Zo zijn een aantal quests gefixed en zijn er een paar kleine gameplayverbeteringen gemaakt. De volledige patchlijst kun je via deze blogpost terugvinden.
Wie wacht op de next-gen versie van Cyberpunk 2077 moet alleen wel nog even geduld hebben. Die update gaat 2021 misschien niet eens meer halen. De Poolse ontwikkelaar doelt nog wel op een release dit jaar, maar stelt zelf ook dat het onzeker is of dat doel haalbaar is.