PS5, PS4 gebruikers krijgen gratis Apple TV+

News
woensdag, 12 juli 2023 om 14:00
playstation 5 rechtopf1604590376
De tijd dat alles dat je kon streamen op dezelfde streamingdienst stond is voorbij. Dat betekent ook dat de prijzen van streamen op kunnen stapelen als je ze niet om de beurt opzegt. PlayStation-eigenaren krijgen nu een leuk extraatje in de vorm van gratis Apple TV+.
Apple is misschien niet het eerste bedrijf waar je aan denkt bij films en series, maar het heeft nu al een aantal jaren een eigen streamingdienst. Daarop zijn bovendien ook goede Original films en series te vinden. Als je daar iets van wil kijken, kan dat gratis, mits je een PlayStation hebt.
Tot en met 31 juli, dus het einde van deze maand, kunnen PS5- en PS4-eigenaren namelijk een gratis proefabonnement op Apple TV+ krijgen. Om dat te claimen hoef je alleen maar via je console in te loggen op de Apple TV+ app. PS5-gebruikers krijgen een half jaar gratis Apple TV+, terwijl PS4-eigenaren de dienst drie maanden lang krijgen.
Leuke bijkomstigheid is dat deze deal ook geldt als je al Apple TV+ abonnee bent. Ook als je al gebruikmaakt van een gratis proefversie, kun je hem op deze manier als het ware verlengen. Dat is bij gratis proefabonnementen vaak anders.

Wat kun je zoal kijken op Apple TV+?

Met een abonnement op Apple TV Plus kun je een aardig aantal goede films en series kijken. Zo kun je meteen Ted Lasso streamen, of het oscarwinnende CODA. Binnenkort kun je ook de Napoleon-film van Ridley Scott verwachten en de nieuwe Scorsese-film Killers of the Flower Moon.