PS5 neemt je stem op bij Trophies

News
vrijdag, 27 november 2020 om 8:30
dualsense ps5f1603819788
Als je een Trophy haalt dan is het standaard dat je daarbij een screenshot krijgt op de PlayStation 4. De PS5 gaat nog een stapje verder, want die console neemt je stem op als je Trophies haalt.
Een Reddit gebruiker ontdekte de nieuwe PS5 feature toen hij een Trophy voor Demon's Souls gehaald had. Hij uploadde de Trophy video en besefte ineens dat zijn stem erin zat. De console gebruikt de microfoon in de DualSense controller om de audio van je stem in de video te plaatsen. Als je dus een klein feestje aan het vieren bent nadat je die ene baas verslagen hebt, wordt het hele feestje vastgelegd in je video.

Trophy-video's kosten bergen ruimt op PS5

De video's rondom Trophies op de PS5 zijn standaard aangezet in de console. Deze geven je een korte herinnering aan het moment dat je de Tropy haalde, maar nemen daarbij behoorlijk wat ruimte van de SSD in beslag. Je kunt deze video's wel uitzetten in de instellingen van de PlayStation 5. Als je dat doet, wordt ook je stem niet meer opgenomen.
De video's van de Trophies worden verder standaard op je SSD bewaard, waardoor je ze ook handmatig kunt wissen. Als je nou een hele lastige Trophy op je naam hebt gezet of gewoon een spectaculaire video hebt van het halen van een Trophy, kun je deze ook delen met anderen. Dat kan via dan bijvoorbeeld via sociale media.

Populair Nieuws

Laatste Reacties