Cyberpunk 2077 wordt zeker niet nog een keer uitgesteld

News
vrijdag, 27 november 2020 om 9:00
cyberpunk 2077f1608508555
Cyberpunk 2077 heeft al de nodige vertragingen gekend. De game staat nu gepland voor een release op 10 december en die datum lijkt in beton gegoten te zijn. Ontwikkelaar CD Projekt Red meldt namelijk dat de launch van de game zeker niet nog eens uitgesteld wordt.
De Cyberpunk 2077-ontwikkelaar maakte de melding in een presentatie van de cijfers voor het derde kwartaal. Er is dit keer absolute zekerheid dat de game op 10 december zijn release zal krijgen op alle platformen waarvoor deze gepland is. Dat betekent dat Night City eindelijk 'af genoeg' is op zowel de PS4 en Xbox One als de Xbox Series X/S en de PlayStation 5.
De presentatie richt zich voornamelijk op cijfers van het afgelopen kwartaal voor de ontwikkelaar en die cijfers zijn positief. Dit komt voornamelijk door de The Witcher games zoals The Witcher 3: Wild Hunt. Naast deze cijfers maakte CD Projekt Red gebruik van de presentatie om te melden dat de marketingcampagne voor Cyberpunk 2077 al gestart is en dat de grote campagnes om de game te promoten binnenkort gaan beginnen.

Cyberpunk 2077 kreeg eerder al uitstel nadat de releasedatum zeker was

Cyberpunk 2077 had eerder al een 'zekere' releasedatum, maar die werd op het allerlaatste moment toch verschoven. Waar de game eigenlijk op 19 november uit zou komen, werd de datum last-minute toch weer verplaatst. De reden hiervoor was dat de verschillende versies van het spel ervoor zorgden dat er meer tijd nodig was. Nu lijkt alles op order te zijn voor een launch op 10 december 2020.

Populair Nieuws