Zieke PS5 Limited Edition voor Spider-Man opgedoken

  De PlayStation 5 staat bijna voor onze deur en we kunnen niet wachten. Naast het originele ontwerp zijn er meerdere variaties online opgedoken van de PlayStation 5. Alleen wat we nu zien is misschien wel de mooiste PS5 ooit. De Italiaanse digitale artiest, online bekend als Snoreyn heeft namelijk in samenwerking met LetsGoDigital een PS5 Limited Edition Spider-Man: Miles Morales ontworpen. En wauw, wat een plaatje is de console.

  Snoreyn & LetsGoDigital

  Een fantastische PS5 Limited Edition

  Giuseppe Spinelli, oftewel Die-hard PlayStation 5 fan Snoreyn, heeft in het verleden meerdere fantastische designs gemaakt. Zo zagen we al de PlayStation 5 Black Edition op zijn YouTube-kanaal. Nu is het tijd om hier een schepje bovenop te doen. In samenwerking met LetsGoDigital heeft Snoreyn misschien wel de mooiste console ooit ontworpen. Deze PS5 Limited Edition staat in het teken van de nieuwe titel Spider-Man: Miles Morales.

  In de video toont Snoreyn ook de DualSense PS5 controller en de PS5 Digital Edition, volledig in Spider-Man: Miles Morales-thema. LetsGoDigital maakt in hun artikel duidelijk dat dit om een digitale render van Snoreyn gaat en niet om een daadwerkelijke PS5 Limited Edition. Wie weet ziet Sony dit ontwerp en gaan ze deze daadwerkelijk uitbrengen. Wij trekken onze portemonnee in ieder geval gelijk als dit het geval is.

  Het PS5 Limited Edition ontwerp van Snoreyn dompelt de PlayStation 5 helemaal onder in zwarte webben met rode accenten. Aan de zijkant van de PS5 Limited Edition zien we de iconische Spider-Man-spin in het midden van zijn net gewoven web.

  Snoreyn & LetsGoDigital

  Niet alleen de console heeft een make-over gekregen

  De PS5 Spider-Man: Miles Morales Limited Edition stopt niet bij alleen de console zelf. We zien namelijk ook een compleet ander ontwerp voor de DualSense PS5 controller. Ook ditmaal in zwarte webben met rode accenten. Op de touchpad zien we de tekst: 'Be Yourself'.

  Snoreyn, in samenwerking met LetsGoDigital heeft zich ditmaal echt overtroffen met een fantastisch ontwerp. We kunnen niet wachten wat hij nog meer in zijn mars heeft de komende tijd.

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.