PS5 launch game Destruction AllStars uitgesteld

News
maandag, 26 oktober 2020 om 17:30
destruction allstarsf1592573914
De releasedatum van Destruction AllStars is verplaatst. De game stond gepland voor de PS5 launch, maar is nu doorgeschoven naar februari 2021, waar deze voor twee maanden lang inbegrepen zal zijn bij PlayStation Plus zonder extra kosten. Dit wordt aangegeven op een officiële site van PlayStation.
PlayStation geeft aan dat ze graag willen dat het spel optimaal gespeeld kan worden. Aangezien Destruction AllStars een multiplayer game is, is het leuker om het tegen mensen over de hele wereld te kunnen spelen. Hierom wacht PlayStation nog even met de release en wordt het spel inbegrepen bij PlayStation Plus, waardoor het spel door nog meer mensen gespeeld kan gaan worden.
Er is gelukkig ook wat leuk nieuws bij gekomen. PlayStation geeft aan dat er volgende week een nieuwe trailer van het spel uitgebracht zal worden en daarbij ook nog eens meer details. We zullen dus helaas even moeten wachten, maar we weten zodra het februari is wel nog beter waar we aan toe zijn met Destruction AllStars.
In Destruction AllStars zal je ieder potje vooral één ding meemaken: chaos. Zoals de titel eigenlijk al verklapt heb je in het spel namelijk als doel om al jouw tegenstanders zo kapot mogelijk te maken. En dat is het liefst volledig gesloopt. Je begint in een auto, waarmee je tegen al je vijanden aan kan botsen, maar een echte game changer is dat je ook te voet verder kan zodra je auto kapot is. Dit zorgt voor nog meer opties en nog meer chaos!

Pre-order geld krijg je terug

Voor de mensen die de game vroegtijdig bestelden, vrees niet! PlayStation gaf aan dat alle mensen die het spel via de PlayStation Store of PlayStation.com besteld hebben hun geld automatisch teruggestort zullen krijgen.
Wat verwachten jullie van Destruction AllStars? Maakt het de potentie waar?