PS5 kopen eindelijk goed mogelijk bij MediaMarkt

News
donderdag, 29 december 2022 om 9:30
donde comprar ps5f1631712330
De PlayStation 5 begint aan het einde van 2022 dan eindelijk goed voorradig te raken. De console is bij MediaMarkt in verschillende vormen weer te koop en lijkt dat ook langer dan enkele minuten te blijven. De PS5 kopen bij MediaMarkt kan je nu doen in verschillende bundelvormen!
MediaMarkt heeft via de webshop drie vormen van de PlayStation 5 op voorraad. Het betreft bundels die allemaal een aantal games en accessoires gebundeld hebben. De PS5 voorraad ziet er als volgt uit:

PS5 kopen eindelijk weer mogelijk

De PlayStation 5 is al sinds de lancering in 2020 slecht voorradig, wat te maken heeft met grote chiptekorten die door het coronavirus ontstonden. Die problemen zijn nu grotendeels verholpen, waardoor de voorraad van de PS5 steeds beter beschikbaar wordt. Zo blijkt nu ook bij MediaMarkt waar de console voor het eerst in lange tijd langer dan tien minuten beschikbaar is.
Scalpers gingen gedurende de voorraadcrisis vooral ook aan de haal met consoles, waardoor winkels steeds vaker kozen voor bundels. Hierdoor werd het voor opkopers een stuk minder aantrekkelijk om de console op te kopen. Het doorverkopen van bundels werkt namelijk een stuk minder goed.

Populair Nieuws