PS5-game van begin dit jaar nu al helft goedkoper

News
vrijdag, 07 juli 2023 om 10:30
forspokenf1657117153
Goed nieuws voor wie diens gamecollectie wil uitbreiden, maar ook nog op de portemonnee wil letten. Een PlayStation 5-game van eerder dit jaar is namelijk nu al voor de helft te koop.
Normaal moet je best lang wachten voor je een nieuwe game voor een mooie prijs kunt scoren. In sommige gevallen blijft de game zelfs peperduur. Dat is niet het geval voor de PS5-game Forspoken, die eerder dit jaar uitkwam.
In deze actie-RPG van Luminous Productions, uitgegeven door Square Enix, speel je als de jonge Frey uit New York die getransporteerd wordt naar de fantasiewereld Athia. Deze wereld is getroffen door een mysterieuze plaag waardoor een groot deel van de bevolking is uitgeroeid. Met behulp van magische krachten moet ze deze gevaarlijke wereld zien te overleven om zo weer een weg naar huis te vinden. Forspoken is een open-world game, dus je kunt deze magische wereld op je gemak ontdekken.
Wil jij zelf dit avontuur aangaan? Dan kan dat nu dus voor de helft van de oorspronkelijke prijs.

Nog meer games met korting bij Bol.com

Op zoek naar nog meer mooie gaming deals? Bij Bol.com kun je nu games voor de PS5, PS4, Nintendo Switch en Xbox met hoge korting scoren. Ook grote titels als Elden Ring, Hogwarts Legacy, GTA 5 Next-Gen Edition, Mario + Rabbids Sparks of Hope Cosmic Edition en Sonic Frontiers doen mee aan de sale. De beste deals hebben we voor je op een rijtje gezet.

Populair Nieuws