Eerste Diablo 4 seizoen onthuld; verschijnt deze maand

News
vrijdag, 07 juli 2023 om 10:00
2023 05 19 diablo iv guardar partidaf1686651574
Wie net klaar is met het verhaal van Diablo 4 hoeft niet lang meer te wachten op het vervolg. Via verschillende seizoenen gaat het verhaal namelijk verder en Blizzard heeft de eerste daarvan nu uit de doeken gedaan. Deze gaat al van start op 20 juli.
Het eerste seizoen van Diablo 4 is uit de doeken gedaan. Het betreft Season of the Malignant, de eerste nieuwe verhaallijn die na zich na het hoofdverhaal afspeelt. In deze queeste neem je het op tegen allerlei Malignant wezens die zijn ontstaan door de corruptie die Lillith veroorzaakte in het oorspronkelijke verhaal. Een mysterieuze ziekte gaat dan ook rond in Sanctuary en een nieuwe personage genaamd Cormond zal je helpen met het leren van een gloednieuwe kracht.
In het seizoen kun je onder andere Malignant Hearts vinden, waarmee je krachten kunt vergaren die je build compleet op de schop gooien. In totaal zijn er 32 van deze harten te vinden, verdeeld over vier categorieën. Ook zijn er tal van herspeelbare dungeons in Season of the Malignant, waarin je onder andere de nieuwe baas Varshan the Consumed tegen kunt komen.

Diablo 4

Waar fans nog steeds niet blij mee zijn, is dat je voor de seizoenen een gloednieuw personage moet creëren. Het betreft een Seasonal Character waarmee je het komende seizoen moet spelen. Het personage wordt na het seizoen van de Seasonal Realm overgezet naar de Eternal Realm, waarbij je al je voorwerpen behoudt van je Seasonal Character. Specifieke mechanics van een seizoen zijn vanaf dat moment niet meer actief.
Op deze manier wil Bilzzard ieder seizoen spelen met de mogelijkheden van de Diablo 4-mechanics om op deze manier flink te experimenteren, waarbij minder rekening wordt gehouden met het balanceren van de complete game. Om een seizoen te spelen moet je wel ook één keer het verhaal van Diablo 4 zelf hebben uitgespeeld.

Populair Nieuws