bol.com pakt uit met hoge korting op PS5, Switch en Xbox games

News
donderdag, 13 juli 2023 om 11:00
pexels kerde severin 5961235f1632836754
Wil je je game-collectie uitbreiden, maar niet meteen de spaarrekening plunderen? Dan moet je nu bij bol.com zijn. De webshop pakt namelijk uit met hoge korting op games voor de PS5, PS4, Switch en Xbox!
De laatste jaren is gamen steeds duurder geworden. De nieuwe consoles zijn al niet goedkoop, maar ook de prijskaartjes van de games zijn flink gestegen. Zo moet je voor een first party game voor de PlayStation 5 of Xbox Series X/S op de officiële stores maar liefst 80 euro betalen. Op die manier moet je goed nadenken of de game in kwestie het wel echt waard is.

Korting scoren op games

Gelukkig zijn er ook geregeld nog sales, waarbij je kan profiteren van lekker veel korting. Zo eentje is er nu gaande bij bol.com. De Nederlandse webshop pakt uit met mooie deals voor de PS5, PS4, Nintendo Switch en Xbox. Er zit voor ieder wat wils iets bij. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze deals zijn er nog veel meer aanbiedingen om van te profiteren bij bol.com. Check hier het volledige overzicht van alle games die je met korting kan scoren!
Dit bericht is bijgewerkt op 13 juli 2023.

Populair Nieuws

Laatste Reacties