PS5 game Marvel's Spider-Man: Miles Morales nu voor 44,99 bij Intertoys

  Spider-Man: Miles Morales is een van de meest indrukwekkende launchgames van de PlayStation 5. De game is nu in de aanbieding bij Intertoys, waardoor je deze heerlijke webslingeraar voor 44,99 euro kan bemachtigen.

  Hoewel Spider-Man: Miles Morales is verschenen op zowel PlayStation 4 als de PlayStation 5, is het die laatste waar de game echt goed uit de voeten komt. Niet voor niets gebruikte Sony juist deze game om de fenomenaal snelle laadtijden van de nieuwe generatie PlayStation te laten zien. Ook kent juist deze PlayStation 5 versie de keuze tussen een grafische modus en een performance modus. Kies je voor de grafische modus, dan krijg je 4K resolutie met 30 FPS en raytracing voorgeschoteld. Kies je voor de performance modus, dan haalt de game de 4K resolutie niet, maar krijg je wel een vette 60 FPS te zien.

  Haal Marvel's Spider-Man: Miles Morales voor PS5 hier bij Intertoys voor 44,99 euro

  Hoewel Miles Morales al eerder in de aanbieding geweest is, is dit tot nu toe de laagste prijs die we gezien hebben. Let wel even op, deze aanbieding geldt alleen voor de PS5 versie, de versie voor PS4 en PS5 is niet in de aanbieding.

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.