PS5 en Xbox Series X zijn "veel sterker" dan bestaande console volgens EA

News
maandag, 03 februari 2020 om 10:34
projectscarlettps5f1570619859
EA is de eerste die zijn mond open trekt over de Next-gen consoles. Zo krijgen we te horen dat de nieuwe consoles mensen omver zullen blazen. EA laat dit weten tijdens een investeerdersvergadering. EA is overtuigt van de potentie van de komende generatie.
Tijdens EA's fiscale Q3 van 2020 werd er aan de grote bazen bij EA gevraagd want de plannen zijn op het gebied van next-gen consoles. Natuurlijk heeft EA geen specifieke details gegeven zoals game-titels of aankondigingen. Wel gaven ze ons haar mening over de potentie van de volgende generatie consoles.
jmrbztq8entow3kgvcaa2h 970 80f1580719855
EA deelt helaas niks over nieuwe games of projecten waar ze mee bezig is. Maar de quote lijkt wel te duiden op een sprong in technologie die veel groter lijkt dan eerst gedacht. Jorgensen laat ook weten dat er zo veel 'innovatie'komt, niet alleen van EA maar van de hele industrie. Er zullen waarschijnlijk niet alleen betere games uitkomen maar ook nieuwe genres.
Verder zijn er al veel geruchten vrij gekomen over de specs van de PS5 en Xbox series X. Sony en Microsoft hebben hun specs nog niet officieel bekendgemaakt. Dus neem deze informatie met een korrel zout en misschien ook wat peper.

Populair Nieuws