Hier kun je de PS5 Ratchet & Clank bundel kopen!

News
woensdag, 23 juni 2021 om 12:00
xgn google image
Dat de PS5 enorm gewild is, staat buiten kijf. De console van Sony gaat als zoete broodjes over de toonbank en zodra er nieuwe voorraad is, is deze vrijwel direct weer uitverkocht. Nu is er recent een nieuwe PS5 bundel uitgebracht en die kun je slechts op een paar plekken krijgen, dus zetten we die handig voor je op een rijtje. Hier kun je de PS5 Ratchet & Clank bundel kopen!
Via verschillende webwinkels kun je een PlayStation 5 scoren als je geluk hebt en snel genoeg bent zodra er nieuwe voorraad is. Nu heeft Sony in juni ook nog een nieuwe PS5 bundel gelanceerd, namelijk de PS5 Ratchet & Clank bundel. Hiermee krijg je naast de PlayStation 5 ook nog eens Ratchet & Clank Rift Apart, de exclusieve PS5-game.

PS5 bundel kopen met Ratchet & Clank Rift Apart

Op andere plekken is de Ratchet & Clank Rift Apart PS5 bundel momenteel nog niet beschikbaar. Zodra dit wel het geval is, werken we deze lijst uiteraard bij met de nieuwe verkooppunten. Er is alleen geen garantie rondom wanneer dit mogelijk bekend wordt.
playstation 5 thumbf1624433855

Normale PlayStation 5 kopen kan ook

Uiteraard is het ook nog mogelijk om voor de andere versie van de PlayStation 5 te gaan. Die is namelijk op veel meer plekken verkrijgbaar. Momenteel is daarvan ook de voorraad compleet uitverkocht. Mocht je de console willen zonder Ratchet & Clank Rift Apart, loont het dan ook om het overzicht dat je hier kunt vinden in de gaten te houden.
Het PlayStation 5 overzicht wordt namelijk ook iedere dag bijgewerkt indien er nieuwe updates zijn. Zo blijf je constant op de hoogte wanneer er een PlayStation 5 te koop is ergens.

Populair Nieuws