PS Plus games van juni 2022 zijn nu te downloaden

News
woensdag, 08 juni 2022 om 15:30
ps plus ps4 tras ps5f1601890176
PlayStation Plus-leden kunnen elke maand genieten van nieuwe gratis titels. Zo kan je nu de PS Plus games van juni 2022 downloaden en spelen.
Hoewel de PlayStation Plus games altijd in een specifieke maand te downloaden zijn, kan je niet meteen op de eerste dag van de maand met de nieuwe titels aan de slag. Zo moesten we nog even geduld hebben voor de PS Plus games van juni 2022, maar het wachten is nu voorbij.
Je kan nu namelijk de nieuwe games downloaden en spelen. De PlayStation Plus games van deze maand bestaan uit:
Om de games na juni te kunnen spelen hoef je niet meteen alle titels te downloaden en installeren. Wanneer je de PS Plus games toevoegt aan je PlayStation Collectie, dan kan je alles ook gewoon later downloaden, zolang je een actief PlayStation Plus-abonnement hebt.

Te laat voor PS Plus games van mei

Heb je de PS Plus games van vorige maand nog niet aan je collectie toegevoegd, dan betekent het helaas nu wel dat je te laat bent. De release van de PS Plus games van juni 2022 betekent namelijk automatisch dat de titels van vorige maand niet meer geldig zijn om te claimen. Als je dus met FIFA 22, Curse of the Dead Gods of Tribes of Midgard aan de slag wil gaan, dan zal je die titels ouderwets moeten aanschaffen.