PS Plus abonnees spelen nu Street of Rage 4 en meer gratis

News
dinsdag, 04 juni 2024 om 11:00
playstation plus newf1655289162
Knokken, knokken en Spongebob, het is een wat vreemde combinatie. Toch is dat wat de nieuwe PS Plus Essential games samenvat. PS Plus abonnees kunnen nu aan de slag met de nieuwe toevoegingen aan de dienst en diverse bonusgames.
Het is de eerste dinsdag van de maand en dat is traditiegetrouw een mooie dag voor PS Plus abonnees. Vandaag maakt Sony de nieuwe toevoegingen voor PS Plus Essential beschikbaar. Dat betekent dat alle PS Plus abonnees aan de slag kunnen met drie nieuwe games die vanaf nu in de Store te downloaden zijn. Bovendien is Sony deze maand extra vrijgevig met diverse bonusgames, waarvan de eersten inmiddels ook al te scoren zijn.

Spongebob Cosmic Shake

De immer hypervrolijke spons Spongebob en Patrick staan centraal in de eerste gratis PS Plus game van deze maand. De twee vrienden krijgen Zeemeerminnentranen in handen en krijgen het daarmee voor elkaar om de krachten die het universum bij elkaar houden te verstoren. No biggie.
De twee vertrekken op een kosmische reis door portalen naar diverse wenswerelden om het universum te redden en komen onderweg piraten, cowboys, ridders en meer tegen. Patrick en Spongebob moeten op hun geheel eigen wijze de zeven werelden doorkruisen en onderweg zich verkleden in meer dan 30 verschillende outfits. Kan niet misgaan, toch?

AEW Fight Forever

AEW Fight Forever is een heel ander kaliber game. In deze worstel-game staat arcade-worstelen centraal en kan je een van de vele All Elite Wrestlers onder je hoede nemen. AEW is de grote tegenhanger van het in Europa meer bekende WWE wrestling en zendt wekelijks uit op de zender TNT met shows als AEW Dynamite en AEW Dark.
In AEW Fight Forever beschik je over meer dan 50 vechters uit het AEW rooster, inclusief de grote sterren en aankomende talenten. De game biedt online coop wedstrijden, Tag-Team en meer dan 10 andere spelvormen, waaronder Falls Out Anywhere.

Streets of Rage 4

Ook in Streets of Rage wordt flink geknokt, maar dit keer gebeurt dat in een klassieke beat-'em-up speelstijl. In deze game speel je met een team van vijf personages: Axel, Blaze, Adam, Floyd Iraia en Cherry Hunter. De game is voorzien van prachtige handgetekende artwork. Met je team moet je de straten van Wood Oak City vrij zien te maken van crimineel tuig. In deze game kan je voor het eerst in de serie online samen spelen terwijl je de twaalf gebieden doorkruist.

Nog meer gratis games voor PS Plus abonnees

Het blijft deze maand niet bij de drie games voor PS Plus Essential. Donderdag 6 juni geeft Sony alle PS Plus Premium abonnees niet minder dan vijf games voor PS VR2. De games die zij vanaf dan kunnen spelen zijn de volgende:
  • Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
  • Walkabout Mini Golf
  • Synth Riders
  • Before Your Eyes
  • The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapters 1 & 2
Daarnaast voegt Sony voor het eerst ook PS2 titels toe aan de Classics collectie. Op 11 juni volgen deze titels voop PS plus Premium abonnees:
  • Tomb Raider Legend
  • Star Wars: The Clone Wars
  • Sly Cooper and the Thievius Raccoonus
Ook aan PS Plus Extra abonnees is gedacht. Zij krijgen de komende weken diverse games , waar van de eersten nu al beschikbaar zijn:

Populair Nieuws

Laatste Reacties