PS Now games voor december aangekondigd!

News
dinsdag, 07 december 2021 om 8:30
Iedere maand is het weer afwachten welke games dit keer naar PS Now zullen gaan komen. PlayStation heeft nu bekendgemaakt welke games allemaal naar PS Now zullen gaan komen in december. Het bedrijf heeft de titels bekendgemaakt via hun officiële Blog.
De PS Now service is een bibliotheek aan games die je kan spelen. Maandelijks betaal je voor een abonnement en kan je alle games spelen die op dat moment op de service worden aangeboden. De service voegt ook iedere maand nieuwe games toe en die van december 2021 zijn nu bekendgemaakt.

Welke games komen naar PS Now?

De grootste toevoeging aan de service is wel de Grand Theft Auto III: The Definitive Edition, die ook is terug te vinden in de veelbesproken GTA Remastered Trilogy. De eerste game in deze collectie is nu via PS Now te spelen. Wel wordt daarbij vermeld dat de game de service weer verlaat op 31 januari. Je kan deze dus twee maanden spelen.
Naast GTA III komen ook Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, John Wick Hex en Spitlings naar de service. Deze games blijven hopelijk langer op de service staan. Dit zal waarschijnlijk ook het geval zijn, want bij die games staat momenteel geen datum waarop deze weer zullen verdwijnen.
Mocht je zelf abonnee willen worden van PS Now, dan kost dit je 9,99 euro per maand. Voor dat geld kan je dan grote PlayStation-titels spelen zonder deze allemaal te hoeven kopen. Het enige nadeel dat je kan hebben is dat je favoriete game bijvoorbeeld van de service kan worden verwijderd, maar dan kan je deze nog altijd gewoon kopen.