Profiteer in Red Dead Online nu van de laatste week aan bonussen

News
woensdag, 31 augustus 2022 om 16:00
red dead onlinef1651593058
Het einde van de maand is gearriveerd en dat betekent ook dat je ook moet opschieten in Red Dead Online. Dit is namelijk de laatste week dat je van de huidige bonussen kan profiteren!
Heb je de laatste paar weken weinig doorgebracht in Red Dead Online, dan is het nu tijd om nog snel zo veel mogelijk uit de beschikbare bonussen te halen. Helemaal als je een Collector bent, want de rol is in augustus in het zonnetje gezet door Rockstar.
Zo krijg je al meteen een Collector Coin Treasure Map als je inlogt, kortingen voor het behalen van een Collector Daily Role Challenge streak en twee keer zoveel XP en dollars voor het inleveren van een complete set. Deze week krijg je voor dat laatste ook nog de 'Get Over Here' emote.

Rijk worden in Red Dead Online

Ben je geen Collector, dan zijn er ook veel andere mogelijkheden om rijk te worden in het Wilde Westen. The Dockside Contract levert bijvoorbeeld het dubbele aantal beloningen op en voor het stelen van The Ember of the East krijg je twee keer zoveel ervaringspunten, dollars én goud.
Als je een ervaren PvP-speler bent, dan kan je je ook wagen aan de Features Series van deze week. Ditmaal staat de Hardcore Pro Series 3 in de spotlight. En vergeet ook zeker niet de gratis community outfit van deze maand te claimen als je dat nog niet gedaan hebt!

Populair Nieuws