Privé en werk gescheiden houden, kan dat? Severance seizoen 2 heeft een releasedatum

News
donderdag, 11 juli 2024 om 12:00
atv severance photos 010503 minf1654871427
Kon je niet genoeg krijgen van Severance op Apple TV+? Dan is er goed nieuws, want de releasedatum van seizoen 2 is onthuld. Ben je er klaar voor?
Apple heeft de releasedatum bekendgemaakt van Severance seizoen 2, namelijk 17 januari. Dan verschijnt de eerste aflevering van het tweede seizoen, waarna er elke vrijdag een nieuwe aflevering te zien zal zijn. Seizoen één is bekroond met een Emmy.

Waar gaat Severance over?

In de tv-serie volgt de kijker Mark Scout (Adam Scott) die werkt bij Lumon Industries. In dit bedrijf is alleen iets bijzonders aan de hand, want elke werknemer heeft chirurgisch een ingreep begaan om een scheidslijn te trekken tussen privé en werk.
Maar Scout twijfelt aan deze ‘werk-privé balans’ en komt allerlei vreemde dingen tegen, zowel op de werkvloer als thuis. Dat maakt seizoen één ontzettend spannend om naar te kijken.
In seizoen twee keren er weer een hoop bekende gezichten terug: Adam Scott, Britt Lower, Tramell Tillman, Zach Cherry, Jen Tullock, Michael Chernus, Dichen Lachman, John Turturro, Christopher Walken en Patricia Arquette. Dat zijn dus flink wat bekende koppen die hun sporen al verdiend hebben in de filmwereld. Verder wordt Sarah Bock nieuw aan de serie toegevoegd.

Voor wie is Severance bedoeld?

Wie houdt van mysterie, sciencefiction en een goed verhaal moet deze serie dan ook kijken. Het is een regelrechte aanrader met dus prijzen die in de wacht gesleept zijn. Je moet alleen er wel tegen kunnen dat je misschien wel meer vragen dan antwoorden krijgt. Al is daar natuurlijk seizoen 2 voor bedoeld, zodat er wat duidelijkheid verschaft wordt. Want wat zijn er in hemelsnaam voor schokkende dingen gebeurd in het eerste seizoen?
Seizoen bestaat uit 9 afleveringen. Heb jij de serie al gezien en kijk je uit naar het tweede seizoen? Laat het ons vooral weten in de comments.

Populair Nieuws