De Switch lijkt een voor Nintendo ongebruikelijke game te krijgen

News
donderdag, 11 juli 2024 om 11:00
emio the smiling man
In de Nintendo Direct van vorige maand onthulde Nintendo een onverwacht sterke line-up voor het komende najaar. Nu lijkt er nog een game bij te komen. Bovendien lijkt die in een genre te vallen waar Nintendo zich niet vaak aan waagt.
Er zijn wel de nodige horror-games te spelen op de Switch, maar meestal komen ze niet uit de stal van Nintendo zelf. Afgezien van horror-elementen in Metroid en het komische griezelen van Luigi’s Mansion laat de Switch-maker de enge dingen meestal aan andere uitgevers over. Maar dat lijkt mogelijk te gaan veranderen.
Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch Image
Luigi's Mansion 2 HD - Nintendo Switch
EUR48.9959.95
Op voorraad
Koop op bol.
Op de verschillende YouTube-kanalen van Nintendo is namelijk een video geüpload die simpelweg “Emio” heet. Daarin is niet heel veel te zien, behalve een vreemde figuur in een regenjas met een papieren zak over zijn hoofd, waar een lachend gezicht op is getekend. De game is voor 18 jaar en ouder en Nintendo waarschuwt aan het begin van de teaser voor schokkende beelden.
Op social media wordt de teaser begeleid door een vraag: wie is Emio? Het antwoord daarop is momenteel een raadsel. Japanse karakters aan het einde van de teaser laten zich vertalen als “The Smiling Man”, maar dat wil nog niet zeggen dat Emio en deze Smiling Man één en dezelfde persoon zijn.

Wanneer horen we meer over Emio en The Smiling Man?

Voor nu is het een raadsel wat Emio precies is. Binnen het horror-genre zijn er verschillende soorten gameplay mogelijk. Misschien volgt meer informatie snel, maar het ook zijn dat informatie juist heel stapsgewijs naar buiten wordt gebracht om de spanning op te voeren.
De release van Emio is momenteel nog onduidelijk. Veel Nintendo-games worden de laatste tijd maar een paar maanden voor release onthuld, dus het kan goed zijn dat de game dit najaar nog in de winkel ligt. Voor horror is oktober natuurlijk een populaire maand en afgezien van Mario Party (waar een horror-game niet al te direct mee concurreert) staat er voor Nintendo in die maand nog niet veel op de planning.

Populair Nieuws

Laatste Reacties