Prison Break seizoen 6 onofficieel bevestigd door acteur!

News
woensdag, 23 september 2020 om 16:30
prison breakf1592384733
Prison Break is al een tijdje afgelopen, althans dat dacht iedereen. Nu blijkt dat er nog een zesde seizoen van de serie aankomt. Acteur Dominic Purcell bevestigde dit via Instagram.
Dominic Purcell speelde in de Fox-serie Prison Break de rol van Lincoln Burrows. Hij zat samen met zijn broer Michael Scofield (Wentworth Miller) vast in de serie. Gedurende de vier seizoenen die tussen 2005 en 2009 uitkwamen volgden we deze heren, terwijl ze uitbraken uit verschillende gevangenissen. Daarna werd de serie stopgezet door Fox om later toch nog een nieuw seizoen te krijgen in 2017. Seizoen 5 van Prison Break had alleen tegenvallende kijkcijfers en dus ging de stekker wederom uit de serie.

Prison Break seizoen 6 nog niet officieel

Regelmatig duiken er momenteel al geruchten op rondom een eventueel zesde seizoen van de serie, maar tot op heden meldde niemand van de regie, televisieserie FOX of de cast iets over dit onderwerp. Purcell is nu de eerste die iets over de serie loslaat. Hoewel hij in zijn Instagram post meld dat het gerucht over Prison Break seizoen 6 waar is, heeft vooralsnog niemand van FOX op deze woorden gereageerd.
Of en wanneer seizoen 6 daadwerkelijk komt, is dus nog niet bevestigd door de zender zelf. De fans zullen dus nog even geduld moeten hebben, voordat ze een feestje beginnen.

Populair Nieuws