Eerste The Walking Dead World Beyond recensies online

  De recent aangekondigde spin-off serie van The Walking Dead, The Walking Dead World Beyond, heeft de eerste recensies gekregen en die zijn behoorlijk wisselend. Het is in ieder geval wat anders dan normaal!

  AMC

  In een artikel op Comicbook.com wordt aangegeven dat deze serie echt een hele andere draai geeft aan de wereld van de franchise. In The Walking Dead World Beyond zien we hoe twee zussen genaamd Iris en Hope, die opgegroeid zijn op een veilige plek genaamd Campus Colony, een melding krijgen van hun vader die in gevaar is. Samen met twee anderen besluiten Iris en Hope op zoek te gaan naar hun vader in de gevaarlijke buitenwereld.

  De vader van Iris en Hope is aan het werk om een geneesmiddel te vinden voor het zombievirus. Samen met hun vrienden Elton en Silas gaan de twee op zoek. Hun vader is voor zover zij weten aan het werk in een onderzoekslab in New York. Dit is voor de kinderen de eerste keer dat ze het echte gevaar van de buitenwereld ervaren. De serie, die zich tien jaar na de uitbraak van het virus afspeelt, laat zien hoe de vier hun weg leren te vinden in de levensgevaarlijke en harde wereld van The Walking Dead.

  Hoe verschilt World Beyond met The Walking Dead?

  Natuurlijk gaan alle drie de Walking Dead series in principe over één ding: overleven. Wat buiten het overleven speelt is waar The Walking Dead World Beyond een andere wending neemt dan haar voorgangers. Dit is aan de ene kant natuurlijk een goed ding, aangezien het voor wat diversiteit zorgt, maar aan de andere kant zorgt dit toch een beetje voor een andere sfeer dan we gewend zijn. Dit wordt door de ene persoon positief en door de andere negatief ervaren, als we de eerste recensies mogen geloven.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.