Update - Pre-order binnenkort Limited Edition Mario Switch

  Nintendo komt ter viering van de release van Super Mario 3D World + Bowser's Fury met een wel hele speciale Nintendo Switch. Er komt een limited edition Super Mario Red & Blue Nintendo Switch. De nieuwe versie van de hybride console van Nintendo verschijnt op 12 februari.

  Update- De speciale Nintendo Switch is nu te pre-orderen!

  De speciale Nintendo Switch ter ere van Mario's verjaardag is nu te pre orderen voor 339 euro. Als je de console koopt krijg je er ook meteen een handige opberghoes bij!

  Originele bericht:

  Ter ere van de 35e verjaardag van de bekende Italiaanse loodgieter brengt Nintendo een speciale variant uit van de Nintendo Switch. Dit is de eerste keer dat een model uitgegeven wordt dat zelf daadwerkelijk andere kleuren heeft. De Switch zelf is namelijk volledig rood, niet alleen de Joy-Con of de Dock. Natuurlijk krijgen deze ook de iconische kleur van Mario's pet. Alleen de Joy-Con grip heeft een andere kleur. Deze is blauw.

  Verder bevat de Limited Edition van de console een speciale beschermhoes. Deze kleurt natuurlijk ook in de iconische tinten van de Italiaanse loodgieter. Pre-orders voor de speciale Nintendo Switch zijn nog niet geopend, maar we werken dit bericht bij zodra dit wel het geval is. De Switch verschijnt namelijk al op 12 februari, dezelfde dag als Super Mario 3D World + Bowser's Fury.

  Limited Edition Mario Switch samen met nieuwe game

  Dat de Limited Edition Mario Switch op 12 februari uitgebracht wordt, komt niet als een schok. Op dezelfde dag komt immers de vernieuwde versie van Super Mario 3D World uit. Deze titel kwam oorspronkelijk op de Wii U uit, maar krijgt op de Switch een tweede leven inclusief nieuwe content. Daarover heeft Nintendo vandaag ook meer informatie gedeeld via bovenstaande trailer.

  Super Mario 3D World + Bowser's Fury

  Verkijgbaar vanaf 12 february 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.