Porsche en LEGO slaan op unieke manier de handen ineen

News
dinsdag, 09 juli 2024 om 14:00
Binnenkort komt er een nieuwe Porsche op de markt. Niet gemaakt van metaal en carbon fiber, maar van LEGO-steentjes. En speciaal daarvoor worden er deze zomer gratis evenementen georganiseerd.
Er is al een langere tijd een samenwerking gaande tussen Porsche en de LEGO Group. Zo is er bijvoorbeeld een LEGO-set van de iconische Porsche 911, maar ook van verschillende raceauto’s van de Duitse autofabrikant. Liefhebbers kunnen bijvoorbeeld scheuren met de Porsche 911 RSR en 911 GT3 RS.
Het aanbod van raceauto’s wordt binnenkort verder uitgebreid. Op 1 augustus verschijnt namelijk een LEGO-versie van de Porsche GT4 e-Performance. De auto is een volledig elektrisch racemonster, die zich kan meten qua rondetijden met de snelle 911 GT3 Cup.
Om de lancering van het bouwwerk te vieren, slaan LEGO en Porsche nog eens de handen ineen. Tussen 30 juli en 18 augustus worden er namelijk speciale, gratis evenementen georganiseerd in het Porsche Museum in Stuttgart. Dat meldt Brick Fanatics.

Wat is er allemaal te beleven?

Uiteraard kan je in het museum met de nieuwe LEGO-set aan de slag. De Porsche GT4 e-Performance staat klaar op een racebaan om uit te testen. Daarnaast zijn er kindvriendelijke quizzen over het legendarische automerk en tafel om met andere LEGO-sets te spelen.
Bezoekers kunnen bovendien een exclusief stukje LEGO bemachtigen. Er wordt in het museum namelijk een speciale brick uitgedeeld, die nergens anders te verkrijgen is. Tot slot zullen er Porsche-modellen in LEGO-thema te bewonderen zijn in het museum.
Naast de gratis activiteiten is er ook een speciale activiteit op 6 augustus, die 29 euro per persoon kost. Je komt dan meer te weten over de nieuwe LEGO-set van Porsche en wordt er een driving demonstration gegeven.
Vertrek je in de zomervakantie richting het oosten en ben je een LEGO-liefhebber? Dan is het geen verkeerd idee om een bezoekje te brengen aan het Porsche Museum.

Populair Nieuws

Laatste Reacties